onsdag 21. oktober 2009

Så seiler vi på Mjøsa...i en hansvik ....

Og da var jomfruturen på mjøsa unnagjort. Søndags morgen den 18 oktober satte vi kursen mot Mjøsa.
Spent på om hvor mye vi skulle få av denna ørreten..og om vi skulle få en tur uten trøbbel med bil el henger el utsett.. hadde vært greit med en problemfri tur da..
men nei.. blei problem med en gang.. Nr1 : En av oss må sitte i bilen å holde bremsen inne, da brekket ikke holder bilen stille... og da er det jo flott at vi har en henger som båten bare skliiir av... NEI.. den står fast, grunnet en råtten morken rulle bakerst som må byttes.. og denne flotte vinsjen da.. funker ikke å frikoble..funker ikke å sette på strøm og få ut wire.. flott.. vi tar av kroken av wiren..  prob løst der og da. - men vi gruet oss til å få opp båten igjen... vel - dermed var morgen fisket delvis spolert.
Vi kom oss ut, og opplevde mjøsa fra en rolig side. utover dagen ble det bare helt fantastisk deilig... helt vindstille.  Nå ble det ikke allverdens fangst på oss - men vi fikk med oss 2 over minstemål (50cm) og dermed litt mat. hadde en under minste mål også, som svømmer i mjøsa nå.. Vi kjente no alvorlig stort også, men den riste seg av etter et par minutter, uten at vi fikk sett hva det var.  SURT..
Utover kvelden tok vinden seg opp og vi fikk en flott solnedgang.
Nye problem med vinsjen når vi skulle ta opp, men det løste seg tilslutt.
Christiansen har planene klare for å rette opp de mest vesentligste ting til neste tur. :
1. Nye ruller til henger
2. Fikse brekket på bilen
3. Vinsj må repareres
4. ta med gassmaske ( Matrosen hadde litt luftproblemer)
og spare til Rigg nr 2.

Legger ut et par bilder...







Hasta LaVista Baby..

1 kommentar: